Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на GTV/Spider от Форума..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Среща на GTV/Spider от Форума..

Колеги, тъй като имам няколко запитвания да си направим една небрежна среща на нашите колици, да си споделим болежки и радости, бих искал да отворя темата за предложения, за място и дата, на която да се събереме???

Идеята е да се видим и да си "полафим" и да искараме няколко часа заедно, да пийнем по кафе и сокче и просто да се опознаем на живо както се казва...

Струва ми се, че има доста колеги вече от Пловдив и поради факта, че е по-междинна точка може да го направим там някъде като за първо сабиране...
    Някое место по ваше предложение...заведение с подходящ паркинг....

Нека всеки, който би дошъл да го спомене тук.
    Приемат се всякакви идеи и предложения...накрая ще ги обобщим и решим....

Пловдив 14 Юни ? идеи?
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Аз идвам
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Аз ще дойда с удоволствие
      Моето бебче: Красива, чаровна, бърза
      търся си подобна жена..
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V 150 h.p T-SPARK
      Бивши:Alfa 145 tspark 99г.; 164 tspark 93г.

Comment

Ех, идеята е страхотна, но точно на 14-сти съм извън страната
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

А за да стане по интересно и ако има желаещи разбира се,мога да взема лаптопа и да направя по една безплатна диагностика
          0899832271 Сашо

Comment

тази тема отдавна трябваше да излезе на дневен ред! Аз съм зарибен и изцяло подкрепям идеята. Ма нека да е към края на месеца. Или де да знам нека всеки си каже удобното време и като вземе предвид болшинството датата да е тогава.
            "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
            sigpic

Comment

Аз също съм за такава среща, какво ще кажете за 21? Дайте предложения.
              Alfa Romeo GTV-2.0T.S.-155hp
              Alfa Romeo 156-1.6T.S.-120hp

Comment

Супер.
                Ми няколко дена да събереме идеи и всеки да си сподели....и после едно гласуване пускаме и готово.

Края на Юни (28-29) е събирането във В.Търново....може седмица преди това.... сичко може.... да се видим ей така да си направим кефа..

А за предложението на Lisan.... Перфектно!!!

Comment

Аз съм навит за 14 ама къде в Пловдив - аз не познавам града ??
                  sigpic
                  GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                  Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo
                    Аз съм навит за 14 ама къде в Пловдив - аз не познавам града ??
                    Ами ще го измислим мястото това е най-лесно..
                    Ся някой да пусне анкета за датата
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Само да мине и днеска все пак ако има някой какво друго да предложи и ще пусна анкета за дата...

Comment

Аз иначе съм за дата след 15-ти.. че до 15-ти съм на работа без почивен ден. А към 20 дори да не ми се падни да почивам ще се упитам да си взема почивка Дано успея да дойда
                        landikar
                        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Аз съм навит, но този уикенд (14 и 15) имам вече платена екскурзия.
                          Ако е на друга дата съм там.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Като се има предвид че събора е края на месеца,нашата збирка трябва да бъде 14-15 юни или края на юли Иначе рискуваме да си омръзнем
                            0899832271 Сашо

Comment

Понеже и с колегите от Класическите Алфи преди нашата среща уговаряме събиране/пикник и то има шанс да е точно към 14-15 се оказа, а ми се иска всеки да може да отиде (да гостуваме на Класиките).....не ми се иска да се застъпят събиранията просто....
                              До 2 дена ще знам тяхната дата и ще пусна гласуване за нашата.

То идеята е да си се видим да си поговориме и да си направим кефа....не е някаква мега среща.

Вариант е и след Събора в Търново...седмицата след него...т.е. първата седмица на Юли...
                              Така ще има време и да си го предвидиме да ни е свободен ден!

Няма да си омръзнем.....първо да се опознаем

Comment

Working...
                              X